OBUDA_II_Bekasi_Piknik_fb_event_cover_01_1200px_x_628px

Békási Piknik képekben

Lezajlott a II. Békási Piknik szeptember 23tól 25-ig. A piac közösségi terét megtöltötte az ifjúság, hiszen a rendezvény bővelkedett a gyerekprogramokban.
Péntek este a Kitti Live adott koncertet, melyre a hűvös időben is érkeztek a kikapcsolódni vágyók.
Szombaton 10-re felállt a légvár, mely egész nap és vasárnap délelőtt, egészen az eső érkeztéig kínálta a felhőtlen szórakozást a kicsiknek.
10 órakor kezdődött az első bábelőadás a Cimbora produkciótól, mely megmozgatta a gyerkőcöket a Békakirály című darabbal. 11-től arcfestés, óriásbuborék-fújás, nemezelés, játékok szórakoztatták a kis közönséget. Délután aztán újra megtelt a tér, a Buborék zenekar táncoltatott meg mindenkit. Este pedig a Made In együttes csapata adott egy jó hangulatú koncertet.
Másnap délelőtt kerámiafestésre és agyagozásra gyűltek össze a téren. A színes virágokat, paprikákat büszkén vitte haza mindenki. Dél körül megérkezett a borongós, esős idő, így a Piknik lezárult. Reméljük mindenki jól szórakozott!
   

OSZD MEG HA TETSZETT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin

Találkozz a Mikulással!

2023 december 6-án újra érkezik a Mikulás a piac közösségi terére. Várunk minden gyerkőcöt! Hozd magaddal kedvenc mondókád!

3. békási piknik

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a következő békási piknikre! 🙂 Ne felejtse: Szeptember 29-30. ITT a helye!

Jól sikerült az egészségnap!

Lezajlott az egészségnap és szűrőprogram a közösségi téren! Több mint száz embernek volt lehetősége az ingyenes szűrőprogramokon részt venni a Benu kamionjaiban, a téren felállított

BENU Családi és Életmód Nap

A piac közösségi terén augusztus 25-én pénteken INGYENES SZŰRŐVIZSGÁLAT és ÉLETMÓD TANÁCSADÁS LESZ! A részvétel regisztrációhoz kötött! REGISZTRÁCIÓ: www.benu.hu/szuroprogram BENU Családi és Életmód Nap! Tájékoztató

Megszakítás