221107_mikulas_hero

Így zajlott a Mikulás várás, Képes beszámoló.

December 6-án 16.00 órakor érkezett a Mikulás teli zsákkal. Hamarosan kígyózó sor alakult ki, ahogy a gyerekek és szülők sorban álltak az idei ajándékokért. Minden gyerek lelkesen beszámolt a Mikulásnak, hogyan viselkedett az év során és széles mosollyal az arcukon vették át a csomagokat. Közben a hangulatról a Zenélő Piacok programsorozat keretében a Fallin’ Birds duó gondoskodott.

 

OSZD MEG HA TETSZETT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin

Találkozz a Mikulással!

2023 december 6-án újra érkezik a Mikulás a piac közösségi terére. Várunk minden gyerkőcöt! Hozd magaddal kedvenc mondókád!

3. békási piknik

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a következő békási piknikre! 🙂 Ne felejtse: Szeptember 29-30. ITT a helye!

Jól sikerült az egészségnap!

Lezajlott az egészségnap és szűrőprogram a közösségi téren! Több mint száz embernek volt lehetősége az ingyenes szűrőprogramokon részt venni a Benu kamionjaiban, a téren felállított

BENU Családi és Életmód Nap

A piac közösségi terén augusztus 25-én pénteken INGYENES SZŰRŐVIZSGÁLAT és ÉLETMÓD TANÁCSADÁS LESZ! A részvétel regisztrációhoz kötött! REGISZTRÁCIÓ: www.benu.hu/szuroprogram BENU Családi és Életmód Nap! Tájékoztató

Megszakítás