piac-2096

Kedvezményes napok a Békásmegyeri piacon

Szeptember 28-ától év végéig minden hónap utolsó hétfőjén kedvezményekkel várja a vásárlókat a Békásmegyeri piac.

A III. kerületi lakcímkártyával rendelkezők tizenöt, míg a kerületi lakcímkártyával nem rendelkezők tíz százalék kedvezményt kapnak a Békásmegyeri Piac csarnokán belüli vásárláskor szeptember 28-án, október 26-án, november 30-án és december 28-án.

A Békásmegyeri Piac hétfőnként reggel 6-tól este 6 óráig tart nyitva, az akciós napokon így egész nap nagy kedvezményekkel várják a látogatókat.

A védőtávolság betartása és az arc eltakarása továbbra is kötelező a piac területén, emellett javasoljuk a kézfertőtlenítő automaták igénybevételét is.

OSZD MEG HA TETSZETT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin

Közeleg a karácsony

Közeleg a Karácsony, mi pedig nagy szívvel és sok-sok szeretettel osztjuk meg az eheti kis szívmelengető történetünket! A Hétfői napon a kerületi óvodák által készített

Ünnepi nyitvatartás

Kedves Látogatóink/ Vásárlóink! A Békásmegyeri Piac és Közösségi tér ünnepi hétvégi nyitvatartása a következőképp alakul: December 12. Szombat 06:00-14:00 December 13. Vasárnap ZÁRVA December 19-20.

Kedvezményes napok a Békásmegyeri piacon

Szeptember 28-ától év végéig minden hónap utolsó hétfőjén kedvezményekkel várja a vásárlókat a Békásmegyeri piac. A III. kerületi lakcímkártyával rendelkezők tizenöt, míg a kerületi lakcímkártyával

Közösen sikerülhet!

  ÁPRILIS 27-TŐL /HÉTFŐ/ KEZDŐDŐEN -az intézkedés visszavonásáig – a Békásmegyeri Piac és Közösségi tér területén kizárólag -MASZKKAL, KENDŐVEL VAGY SÁLLAL – ELTAKART ARCCAL LEHET.

Skip to content