Koronavírus tájékoztató

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni a 65. életévüket betöltött vásárlóink figyelmét hogy a piacot 9.00 óra és 12.00 óra közötti időben látogassák, többi vásárlónkat pedig arra, hogy a fent említett időponton kívül tartózkodjanak a piac területén. A piac nyitva tartását illetően megteszünk mindent, hogy biztonságossá tegyük a vásárlást, és lehetővé tegyük mindenki számára a szükséges élelmiszerek, tisztítószerek és további alapvető háztartási kellékek beszerzését. A biztonság és megelőzés elvét szem előtt tartva a következő óvintézkedéseket tettük az Önök és társadalmunk védelme érdekében:

 • a kiszolgáló személyzet a továbbiakban maszkban, és eldobható gumikesztyűben végzi munkáját,
 • a kihelyezett tájékoztatókon folyamatosan emlékeztetjük vásárlóinkat a veszélyhelyzet elkerülése érdekében bevezetett preventív intézkedések betartásáról, úgymint maszk és eldobható gumikesztyű folyamatos viselete,
 • kézfertőtlenítő automatákat helyeztünk ki a piac területére, melyek érintés nélkül teszik lehetővé az azonnali kézfertőtlenítést,
 • növeltük az árusító standok közötti távolságot, ezzel is bővítve mind a vásárlók, mind az árusok személyes terétTovábbra is kérünk minden kedves idős honfitársat, hogy ha teheti, bízza a vásárlást a fiatalabb hozzátartozóira, vagy egy kisegítő kedves szomszédra, ismerősre. Amennyiben erre nincs lehetősége, kérjen segítséget az Önkormányzat erre kialakított felületein keresztül:
  Zöld szám: 06-80-204-777
  E-mail: info@obuda.hu
  Továbbá kérünk mindenkit, hogy csak szükséges esetben jöjjön vásárolni, és tartsa a távolságot sorban állás közben, kerüljék a testi kontaktust, mint kézfogás, ölelés, és ne vásároljanak feleslegesen nagy mennyiséget, mert az ellátás hosszú távon biztosított.
  Végül kérünk mindenkit, hogy vigyázzunk és figyeljünk egymásra.
  Bízunk benne, hogy a fent leírt intézkedések, és az Önök által együttes erővel meghozott áldozatok segítenek megakadályozni a megbetegedések eszkalációját, ezzel is hozzájárulva a helyzet mielőbbi megoldásához.
  Megértésüket köszönjük!
  A Piac vezetősége