kozlemeny

Közlemény

Ezúton tájékoztatjuk önöket, hogy a Kórház utcai Piacon az alábbi helyeken lehet beváltani az Önkormányzat által (Nem vagy egyedül és Megbecsülés program keretei között) kiosztott utalványokat.

–          Viktor Húsos Kft. – U/43, 45-47 üzlet, hús- és hentesáru

–          Nyerges és Társa 2002 Kft. – U/23 üzlet, hús- és hentesáru

–          Nako-Gl Szárnyas Kft. – R/16 üzlet, hús- és hentesáru

–          Hídvégi-Hús Kft. – R24 üzlet, hús- és hentesáru

–          Harangi és Társa Kft. – U/20, hús- és hentesáru

–          Kosher Trade Kft. – U5, R29, hús- és hentesáru

–          H és H Halas Bt. – U/24 üzlet, hal áru

–          Ta-Gá-Zo Kft. – U/7-9 üzlet, melegétel

–          Pipesa Kft. – U/31 üzlet, melegétel

–          Panda Cuki Kft. – U/6 üzlet, melegétel

–          Vesav Kft. – U/1-2 üzlet, savanyúság

–          Früh-Ker Kft. – R/67 üzlet, savanyúság

–          Gombaexpressz Bt. – R/34 üzlet, zöldség- és gyümölcsáru

Korábban az Aha Absolute Family Kft. is elfogadóhely volt, azonban a cég képviselője nem kívánt tovább ebben a programban részt venni, ezért kérjük megértésüket abban, hogy itt a későbbiekben nem fogadják el az utalványt. Sajnálatos módon az Aha Absolute Family Kft. alkalmazottai szándékosan rossz színben tűntetik fel az Önkormányzatot, valótlan dolgokat állítva, tiszteletlenül bánva az utalványt beváltani próbáló emberekkel. Ezúton szeretnénk leszögezni, hogy az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és az Aha Absolute Family Kft. között megkötött megállapodás minden feltételét maradéktalanul teljesítette az Önkormányzat, az utalványok értéket minden esetben átutalással teljesítette a cég felé.

Nagyon sajnáljuk azokat a vásárlókat, akik a fent említett cégnél szerették volna levásárolni az utalványukat! Őket arra kérjük, hogy amennyiben a Kórház utcai Piacon vásárolnak, a fenti bérlőknél válthatják be. Amennyiben lehetőségük van a Békásmegyeri Piac és Közösségi tér közel összes bérlője szívesen látja Önöket!

Megértésüket köszönjük!

OSZD MEG HA TETSZETT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin

Közlemény

Ezúton tájékoztatjuk önöket, hogy a Kórház utcai Piacon az alábbi helyeken lehet beváltani az Önkormányzat által (Nem vagy egyedül és Megbecsülés program keretei között) kiosztott

Ünnepi nyitva tartás

Ünnepi nyitva tartás 2023-12-10 VASRÁNAP —- ZÁRVA 2023-12-17 VASÁRNAP —- ZÁRVA 2023-12-23 SZOMBAT —- 6.00 – 14.00 2023-12-24 VASÁRNAP —- ZÁRVA 2023-12-25 HÉTFŐ ——— ZÁRVA

Megszakítás